Hjem > Bilde > Naken bilde av stjerne

Naken bilde av stjerne

Vill jenter fester

Instagram- Snapchat-Facebook- og til og med mailkontoen til den unge realityprofilen ble nemlig nylig hacketifølge Aftonbladet.

Flere av dem har også fått nakenbider av seg lekket. Oscar-vinneren ble utsatt for hacking i Ifølge nettstedet ble bildene først delt på en såkalt fildelingsside, og viser kjendisdamene i ulike utfordrende positurer - tatt med deres private mobiltelefoner. Svarte kvinner hvite slaver. Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Rapporter om feil i artikkelen. Naken bilde av stjerne. Elisa Meliani selv virker imidlertid fornøyd fremfor fornærmet av Kendall Jenners noe forvirrende bildebruk, skriver WetPaint og TMZ.

Et innlegg delt av PennyParnevik pennyyparnevik tirsdag Jeg glemmer aldri den natten hun døde. Lik Se og Hør på Facebook. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Sex kanaler på directv. Rapporter om feil i artikkelen. Scanpix Vis mer Keke Palmer: Har du fått med deg disse klippene? Kontakt heller vedkommende direkte — på en hensynsfull måte — slik at hen har mulighet til å fjerne bildene. Politiet tror heller ikke at de jobbet sammen.

Men kødd med lillesøsteren min og stormen kommer, sier Penny i podcasten. Den Paris-baserte modellen har selv delt Kendalls Instagram-innlegg på sin egen Instagram-profilfulgt av gledesutbruddet «Waouuu!

Boks Sentrum, Oslo Besøksadresse: Penny og Philippa Parnevik fikk nakenbilder spredd på nettet: Hackeren publiserte private nakenbilder av reality-stjernen. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Så fort vi setter ham der, kommer han til å sitte i fengsel, lenge, sa Peg. Man får bare komme seg over det.

VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Myndighetene er blitt kontaktet, og vil tiltale enhver som legger ut stjålne bilder av Jennifer Lawrence. TV 2 AS Nøstegaten 72, Pb , Bergen. Av Tone Staude og Hanna Huglen Revheim.

Vill jenter fester

  • Booty asiatiske bilder
  • 703
  • Anr forhold bilder
  • Filmer med kvinnelig dominans
  • Brooklyn daniels i dårlige døtre vinner aldri

Ithaca tilbake side

Svarte kvinner hvite slaver

På bildene som Paper har trykket poserer han også på en motorsykkel helt naken.

Mer Søk på tv2. Delt i sosiale medier Jakten-paret fikk en liten gutt Lørdag Har du fått med deg disse klippene? Selv om Miley er halvnaken av og til, har hun aldri gått klissnaken i offentligheten. Vill jenter fester. Den gang fortalte sangeren at det var det verste som kunne skjedd henne, og at det var ydmykende og flaut at moren også måtte se bildene.

Video Sporten Underholdning Storm. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Blant de rammede er «Hunger Games»-skuespiller Jennifer Lawrence 24supermodell Kate Upton 22 og skuespiller Mary E. Nakne mor datter bilder. Slik startet toppbloggernes nakenkrig 30  Har du en mening om denne artikkelen? Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Hip hop-stjerne sjokkerer med dette nakenbildet Rap-stjernen Milan Christopher poserer naken i magasinet Paper.

Det hadde nok ikke skapt så altfor mye oppstyr nå, men dersom vi går litt tilbake i tid, genererte det uendelig med overskrifter da bilder av den daværende Disney-stjernen i dusjen ble lekket. Hvordan skru på annonser. I Demis tilfelle dreide det seg om personlige bilder tatt i sengen, sammen med kjæresten Wilmer Valderrama. Naken bilde av stjerne. Redaksjonens anbefalinger Stjernene stilte i dristige kjoler på MTV-prisutdeling: I got hacked last night and now almostpeople saw private pictures of me and my little sister.

Under bildet skriver Penny:. Jeg gråt så mye.

Jeg glemmer aldri den natten hun døde. TV 2 Sport Premium Følg spenningen i Premier League. Hollywood-stjernene raser etter å ha blitt telefonhacket.

Populære nyheter:

Kategori

vitasolutio.com © 2010-2017

Våre kontakter